Post by keolancatidesc on Feb 7, 2022 23:19:19 GMT 10
------------------------------------------
▶▶▶▶ Star Chef 2: Cooking Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Star Chef 2: Cooking Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kaynak kesmek ▞▞▞
▞▞▞ Star Chef 2: Cooking Game 2022 version ▞▞▞
Harika oyun ama berbat bir sürü sipariş, bende olmayan mutfakları içeriyor. Oyuncuların mevcut seviyede tamamlayamadığı tüm emirleri silme seçeneğine sahip olmalıdır.
Oyunu seviyorum, sadece farklı takım mücadeleleri olmasını diliyorum. Aşçılık gibi
Oyun çok güzeldi ve makinelerin maliyeti çok yüksekti. Müşteriler yeni ürünler istiyor ancak para ve maksimum miktar daha az
Lütfen Chef Masters'daki aksaklığı düzeltin. Kutular açılıyor ama hiçbir şey almıyorsunuz. Ve bir kutu her zaman dolu olduğunu söylüyor. Tüm son güncellemelerim var ve uygulamayı kapatıp yeniden başlattım, ancak hiçbir şey çalışmıyor.
Fena değil ama çok fazla bildirim
Bir mobil oyun oynadığım en iyi zamanlardan biri. Yemek pişirme simülasyonu oyunu tam benim tarzım. Oyunda restoran dekoru için farklı seçenekleri sevmek
Oyunu indirdiğimde, fazladan yiyecek satabileceğiniz bir mağazanın olduğu yere kadar biraz oynama şansım oldu ve orada dondu ve donmak için her şeyi denedim ama hiçbir şey olmadı, sonra oyunu kaldırıp oyunu tekrar indirmeye karar verdim. ama oyunu indiremiyorum ve tüm seçenekleri denedim ve hiçbir şey yapmadım. Lütfen bu oyunu düzeltin teşekkürler
Her şey çok pahalı. Oranlar birbirini tutmuyor. Bunu söylediğimde, yiyeceğin fiyatının, birçok insanın bu oyunu oynamak istememesine neden olan aletleri satın almanıza izin vermediğine inanıyorum.
İyi oyun
Restoran fantezilerinizi sonuna kadar yaşamanıza izin veren gerçekten güzel bir oyun. Şimdi benimkini yaşıyorum ve güzel zamanlar yağıyor.
İhtiyacın olan sebzeleri ihtiyacın olduğu zaman ekemezsin. Bir şey ektiğimde ve onları bahçeden almaya gittiğimde sıfırım var. Dört parça sebze ekiyorum ama yok oluyorlar. Bu oyunu silmeyi düşünüyorum. Çok sık oluyor. Bundan bıktım.
Son 9 saattir oyuna giremiyorum "sunucumuza bağlanılamıyor" diyor.
çok fazla
Oyunu seviyorum ama son zamanlarda oyunu yükleyemiyorum ne olduğundan emin değilim ama lütfen düzeltin. Ayrıca bazı yiyeceklerin pişirilmesi sonsuza kadar sürer, bu da hızlı para kazanmayı ve restoranı güncellemeyi imkansız hale getirir.
Daha önce 5 yıldız vermiştim ama 3'e düşürdüm. Ama benim seviyemde bile karşılayamadığım istasyonlardan yemek siparişi veren masalar nasıl olabiliyor? Birini uygulama içi satın alma yapmaya zorlamak gibi. Sizler burada yanlış anladınız ve bunu oyun endüstrisinde 10 yılı aşkın deneyime sahip eski bir ustadan duyuyorsunuz. Numara! Benden e-posta yazmamı isteme çünkü bu amaca hizmet etmeyecek. Basit bir sevimli oyun yapın, insanlar daha sonra kendi başlarına satın almaya başlayacaklar.
Seviyeyi geçtiğimde, ödüllerimi genişletebildim. Müşterilerden aldığım jetonların yanı sıra çarkı döndürme özelliğini de açtım. Sadece döndürüyorum ve üzerine gelen ödülü alıyorum
Space Pinball Arcade hsy
Her düzeltilmiş düzeltmenin donmayı yeniden yapılandırmam
Star Chef 2: Cooking Game Simulator njow
Diğer oyunlardan daha iyi, daha fazla güncelleme ve yakın müzik
Çok ilgi çekici bir oyun ve ayrıca ödüllendirici. Ancak, oyuncuya yükseltmede harcaması için daha fazla ödül verilebilirse, bu oyunu çok daha eğlenceli hale getirecektir.
Şimdiye kadar oyundan zevk alıyordum, masalarım olmadığı için hizmet edebileceğim bir yemek istasyonundan sipariş bile alamıyorum çünkü hizmet edebileceğim müşterim olmadığı için para kazanamıyorum.
Türkçe dil gelmeden bu oyunu oynamam 👎
Aslında 2. bölüm olduğunu öğrendiğimde çok heyecanlandım ama oyun o kadar gecikmeli ki tasarlaması oldukça zor ve sanırım hala ilkini tercih ediyorum.
En son sürüme güncelle diyor ama google play'de güncelleme seçeneği yok. Uygulamayı şimdi açamıyorum. Kaldırmayı denedim ama yine aynı. Umarım bunu düzeltebilirsin.
oyun yüklenmeyecek
Bu çılgınca!! Oynamaya çalışıyorum ve her şey aşırı yavaş gidiyor! Neden bilmiyorum! Madeni paraları toplamak için tablolara tıkladığımda, birkaç kez tıklamam gerekiyor. Yemek yapamam ya da başka bir şey yapamam! Yaptığımda hiçbir şey çıkmıyor! Lütfen bunu düzeltir misin? Ayrıca destek bileti göndermenin bir yolu yok!!
Star Chef 2: Cooking Game Simulator njow
Son derece bağımlılık, harika bir oyun !! Hiç bu kadar eğlenceli ve vay be bir oyuna rastlamadım...yapısı harika! Bunu birkaç gün oynadıktan sonra (donan ekran) bir sorun yaşadım ve destek ekibiyle iletişime geçtiğimde çok şükür bir gün içinde düzelttiler. Şimdiye kadar oyun uygulamalarında gördüğüm en iyi hizmet bu! Bunun arkasındaki çalışkan ve yaratıcı ekibe çok müteşekkiriz ve Kudos! Siz bir iç tasarım oyununu sallarsınız! Hepinizden böyle harika oyunlar bekliyoruz!
İlginç ama mülkün fiyatı en azından sabit olmalıdır. O kadar arttı ki.
Aletlerin çok pahalı olduğunu hissediyorum. Joe için her ödeme yaptığımda oyunum harekete geçiyor!]
Çox gözəl 🤩🤩🤩 Türk dili gətirin oyuna ❤️❤️❤️
Oyunu oynamayı seviyorum, ancak ekipmanı / bazı yiyecekleri ve mülkleri yükseltmek çok uzun sürüyor. Genel olarak oyun eğlenceli..
Mo talimatlarıyla çok fazla şey. Çok sayıda ekipman için ödeme yapmak için çok az para. Çok az depolama alanıyla çok fazla tarif. Alanınız tükenmeden sadece 1-2 tabak saklayabilirsiniz. Süper YAVAŞ. Tariflerin hazırlanması çok uzun sürüyor. Ben sadece 2 bölüm oynuyorum ve bu zorlaştırıyor çünkü çok fazla binanız var ve her şeyi halletmek için gitmeniz gerekiyor. Çok sınırlı depolamaya ve çok az parsele sahip bitkiler için çok uzun sürer. tavsiye etmem
Sorun değil ama bir yemek servis etmek için para ödemeye devam etmem gerekiyor. Yani silinmek üzere
Yeni güncellemelere kadar son derece iyiydi. Ghey, bina güncellemeleri ve pişirme aletleri ile ilerleme elde etmek için yeterli para kazanmayı imkansız hale getirdi ve teknelerden ve minibüslerden gelen ödüller, görevler ve yemek pişirme görevleri için takviye almayı zorlaştırıyor. Yemek pişirmek çok uzun sürüyor, o zaman görevleri zamanında bitiremez ve nokta atışı kaçıramazsınız. Arkadaşlarına oyunlarında yardım etmek daha zor. Oynamak için motive kalmak gülünç derecede zorlaşıyor. değişmedikçe bir arkadaşına önermezdim
Yeni pişirme istasyonlarını genişletmek veya satın almak çok paraya mal olur. İndirmek gerekiyor. Ne yazık ki bazılarımız gerçek para ödeyemiyoruz ve bu oyun bizim can damarımız. Ancak genişletmek veya yeni öğeler satın almak için yeterli parayı toplayamazsınız
Star Chef 2: Restaurant Game Simulation vvy
Star Chef 2: Restaurant Game Simulation vvy
Yıldız şef 2, çok yenilikçi bir restoran sim oyunudur. Geliştiriciler, ayrıntılı bir kullanım kılavuzu vermek gibi özelliklere özellikle dikkat etmişlerdir.
Kelimenin tam anlamıyla çok fazla güncelleme ve tüm cihazlar, yemek servisinden kazandığınız paraya kıyasla çok pahalı ve yemeklerin pişirilmesi çok uzun sürüyor
çok düşük kazanç
çok sıkıcı. 10. seviyeye gelene kadar deniyorum ama çok sıkıcı. Seni oynamak için para kullanmaya zorluyorum çünkü oyunda para çok yavaş. tavsiye edilmez
Yeni sürüme geçmek çok yavaş 😒