(iOS) Ice Scream 1: Horror Neighborhood χακάρισμα πολλών πολύτιμων λίθων
Feb 7, 2022 23:43:11 GMT 10
Post by keolancatidesc on Feb 7, 2022 23:43:11 GMT 10
------------------------------------------
▶▶▶▶ Ice Scream 1: Horror Neighborhood ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Ice Scream 1: Horror Neighborhood IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ χακάρισμα πολλών πολύτιμων λίθων ▞▞▞
▞▞▞ Ice Scream 1: Horror Neighborhood 2022 version ▞▞▞
Είναι ένα υπέροχο παιχνίδι, αλλά θα πρέπει να μπορείτε να αποθηκεύσετε το παιχνίδι σας γιατί αν εμφανιστεί μια διαφήμιση και την πατήσετε κατά λάθος και έχετε φύγει για περισσότερα από 2 δευτερόλεπτα, πρέπει να ξεκινήσετε το παιχνίδι σας από την αρχή, αλλά εκτός από αυτό είναι όμορφο Καλός
Φανταστικό Αλλά πρέπει να δουλέψουν λίγο στο παιχνίδι, παντού είναι ωραίο και παίζεται. Αυτό το παιχνίδι είναι πολύ ωραίο, συνεχίστε έτσι. Ευχαριστώ για το λάνσαρο αυτό το παιχνίδι
Παιδια ειναι τελειο παιχνιδι αλλα ειναι και λιγο τρομαχτικο
Ice Scream 1: Horror Neighborhood Arcade udr
αυτό είναι από τα χειρότερα ασκριμι ξεκινησα να πεζω παρα πολυ και να μονο να κερδισω στο οτα εμαδα πος θα ιπαρχε ασκριμι σε εργοστασιο το φορτηγο δεν μου αρεσε καδολου για αυτο παιζο κερδισα και το ειναι λιγο ορεο για αυτο εφαλα δυο αστερια το πεντε το καλυτερο.
Ότι καλητέρω πεξνίδη και είναι χόρορ
Καλό και εύκολο παιχνίδι γιατί παίζω σε λειτουργία φαντασμάτων
Βαζω 5 επειδή το έχω ολόκληροσει και είναι fadastic
Παίζω σε tablet και όταν προσπαθώ να συνεχίσω το παιχνίδι δεν με αφήνει! Διορθώστε αυτό το πρόβλημα και μετά θα παίξω και θα αφήσω μια απάντηση που είναι καλή. Διορθώστε το πρόβλημα για να παίξω. Φαίνεται διασκεδαστικό!
Το Ice Scream είναι λίγο καλό είναι το κενούρια παιχνίδι
Ο ξάδερφός μου είπε ότι ήταν ένα υπέροχο παιχνίδι. Αλλά όταν εγκατασταθεί .δεν θα άνοιγε καν. άρα δεν το έχω παίξει ακόμα. Πρέπει να ξέρω αν χρειάζεται τόσος χρόνος για να ανοίξει ή αν δεν λειτουργεί .έτσι μπορώ να το εγκαταστήσω ξανά.
Elementary – Word List – Greek - NGL Life |
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι
Η πρόκληση: Παίξτε 100 διαφορετικά παιχνίδια από 1 φορά το κάθε ένα μέσα στο 2019 ... Ice Cream Truck & Outbreak Thematic Neighborhoods
Πάρα πολύ κακό παιχνίδι, δεν μπορώ να βρω τα κέρματα ταυτότητας και τα κλειδιά των κλουβιών πολύ δύσκολο παιχνίδι, γι' αυτό το δίνω 1 ⭐
Δεν μου αρέσει αυτό το παιχνίδι γιατί, όταν άρχισα να το παίζω, ένιωθα τόσο άσχημα και συνειδητοποιώ ότι είναι επιβλαβές για τα μάτια μας.
A comedic arcade style game about eating ice cream and being confident with ... it took the indie horror community by surprise with its disturbing story and
καλό παιχνίδι τρόμου για πολύ περισσότερες ηλικίες από άλλα παιχνίδια τρόμου, καθώς δεν είναι τρομακτικό, αλλά εξακολουθεί να είναι μια διασκεδαστική πλευρά τρόμου, πολλές προσθήκες κάθε φορά που πεθαίνεις, αλλά αυτό είναι εντάξει. Μπορείτε να αλλάξετε τη λειτουργία σας για να εξασκηθείτε ακόμα και στον κακό χαρακτήρα (Rod) δεν γεννιέται καν μου αρέσουν όλα αυτά τα διασκεδαστικά χαρακτηριστικά για να παίξω με. συνολικά εξαιρετικά διασκεδαστικό παιχνίδι!
Τα χειριστήρια είναι πολύ κακά και ο στόχος εξαφανίζεται όταν πεθάνεις, οπότε αν δεν το καταλάβατε, δεν υπάρχουν περαιτέρω οδηγίες. Καλή ιδέα όμως
Ολο με πεταει εξω.δεν με αφηνη καν να πατησω play και αν πατησω μια φορα στο εκατομιριο το play και παλι με πεταει εξω.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ξανα προσπαθω με ξαναπεταει ξαναπροσπαθω με ξαναπεταει.εως εδω.θυμοσα τοσο πολυ και πεταξα το τηλεφωνο μου στον τυχο ευτιχο δεν εσπασε πολυ.Παντος για εμενα ειναι το ποιο σπαστικο παιχνιδι.Δεν θα το ξανακατευασω ποτε και οχι μονο μου χαλαει πολα MB δεν το ανεχομε αλλο.ενα αστερακι και πολυ του καθετε.ελεος το παιχνιδι.
Είναι μια κακοφτιαγμένη μαλακια
Αυτό το παιχνίδι είναι καλό το αγαπημένο μου παιχνίδι είναι το παγωτό παρακαλώ ενημερώστε στο παγωτό 6 παρακαλώ τόσα πολλά επίπεδα 12345 Παίζω αλλά το παγωτό 6 δεν παίζει παρακαλώ ενημερώστε και καλή έκδοση όλα τα μίνι καλάμια καλή κακία καλόγρια απόδραση οου είναι τόσο ωραίο παιχνίδι 😌☺️
Κάνω έρωτα!!! Μου αρέσει πάρα πολλές φορές έχω αλλάξει το θέμα του παγωτού 1 IN είναι gemas
Έχω υψηλά πρότυπα και προσδοκίες από τα παιχνίδια και μου αρέσει πολύ αυτό. Νομίζω ότι οι διαφημίσεις είναι αρκετά δίκαιες και όχι πάρα πολλές, οι περισσότεροι άνθρωποι πέφτουν φωτιά για τις δωρεάν εφαρμογές με εφαρμογές, αλλά οι άνθρωποι πρέπει να κερδίζουν τα προς το ζην, οπότε οι άνθρωποι πρέπει να ηρεμήσουν. Υπάρχει μια προειδοποίηση για τις επερχόμενες διαφημίσεις που πιστεύω ότι είναι πολύ ευγενική. Ελπίζω να παίξω περισσότερα παιχνίδια σαν αυτό 😘👍🏼
Telio
Ice Scream 1: Horror Neighborhood Arkaadmängud nydt
Θα το βαθμολογήσω με 5 αστέρια εάν διορθώσετε τα σφάλματα. σίγουρα βαθμολογήστε το με 5 αστέρια 🤩
Υπέροχο παιχνίδι! Το καλύτερο ακόμα! Αυτό το παιχνίδι είναι τρομακτικό, αλλά τουλάχιστον μπορώ να το παίξω χωρίς να φύγω. Μην με παρεξηγείτε, ο κύριος κρέας και η κακιά καλόγρια είναι υπέροχα, αλλά μπορώ να παίξω εύκολα στο mr meat και να βάλω το καλώδιο μόνο στο evil Nun😂 Αυτό ακριβώς χρειαζόμουν, δεν είναι πια τρομακτικό όμως. Ας ελπίσουμε ότι το 2 είναι ΠΙΟ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ για το EVWN! ΤΡΕΜΙΖΩ ΑΠΟ ΕΝΘΗΣΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΓΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ! ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΕΠΛΑΡΙΑΝΕΣ!!!!
Αυτό είναι ένα αδιανόητο παιχνίδι όταν εγκατέστησα αυτό το παιχνίδι, εξεπλάγην για το 3D εφέ του. Αυτό είναι το πιο τρομακτικό παιχνίδι
Αυτό ήταν καταπληκτικό μου αρέσει πολύ το παιχνίδι!!! Έπαιξα και τα τέσσερα modes και το καθένα ήταν απίστευτο αλλά μου άρεσε πολύ το extreme mode!!! Το μόνο πράγμα που νομίζω ότι πρέπει να δουλέψει είναι να προσπαθήσω να σηκωθώ από τη σκάλα που με έπιασαν τόσες φορές μόνο και μόνο γι' αυτό!!! Σίγουρα θα παίξω και τους άλλους!!!
Rescue Wings! Trò chơi điện tử xglw
Πλήρωσα για το παιχνίδι για να απαλλαγώ από τις διαφημίσεις. Αυτό ήταν εντάξει μέχρι μια ενημέρωση και τώρα έχω ξανά διαφημίσεις. Το παιχνίδι είναι υπέροχο απλώς αναστατωμένος που πληρώνεις για κάτι και εξακολουθεί να παίρνει διαφημίσεις. Παρακαλώ διορθώστε για να μπορέσω να διορθώσω τη βαθμολογία.
Είναι διασκεδαστικό αλλά η κακιά καλόγρια είναι η μαμά του και βαριέται αλλά είναι απλά βαριέται Παράξενο και. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ το pinkamena μου αρέσει αυτό το παιχνίδι πιο δύσκολο και τέτοια πράγματα το jump scare είναι καλύτερο από αυτό και αυτό πρέπει να βοηθήσει και να μείνει ασφαλής και η ειρήνη καλά είναι λίγο δύσκολο, αλλά το pinkamena είναι καλύτερο τώρα ειρήνη έξω δεν είναι χάλια
Λατρεύω το παιχνίδι, αλλά το Update κάνει πραγματικά πιο δύσκολο να σώσεις το παιδί. Δεν ήξερα πώς να λύσω τους νέους γρίφους. Θέλω πολύ πίσω τα εύκολα παζλ! Έτσι, αν ενημερώσετε το παιχνίδι και το κάνετε λίγο εύκολο, θα σας δώσω 5 αστέρια. Μπορείτε να το κάνετε καλύτερο για όλους!
Είναι τόσο δύσκολο να χρησιμοποιήσετε τα χειριστήρια και είναι τόσο γρήγορος και πάντα περπατά, ώστε να μην μπορείτε ποτέ να φτάσετε στο φορτηγό του
Αυτό είναι ένα καλό παιχνίδι, αλλά κάνει κάποιες δυσλειτουργίες, αυτό είναι μια χαρά 🤟👌👍
Πολύ εύκολο παιχνίδι για μικρά παιδιά
Κατεβάστε το Ice Scream 4 Rods Factory 1.1.3 Mod Free για Android Mobiles, Smart Phones. ... Ice Scream 1: Horror Neighborhood 1.1.7 Mod.
Τα γραφικά είναι καλά και η ιστορία είναι επίσης καλή, αλλά οι διαφημίσεις είναι πάρα πολύ. Λέγεται ότι μόνο σε λειτουργία φαντασμάτων θα λαμβάνουμε διαφημίσεις, αλλά ακόμα….
Είναι καλό παιχνίδι αλλά είναι πολύ ανχοτικό και λίγο τρομακτικό.Γενικα είναι πολύ δύσκολο να τα κάνεις όλα αυτά τα καθήκοντα γιατί πολλές φορές δεν καταλαβαίνω τι λεει, οπότε του βάζω 3 αστέρια
Λατρεύω το παιχνίδι… το μόνο μου πρόβλημα είναι ότι δεν μπορείς να διακόψεις το παιχνίδι ή να αποθηκεύσεις την πρόοδό σου… έτσι θα χάσεις όποια πρόοδο έχεις κάνει όταν φεύγεις και επιστρέφεις…
Αυτό το παιχνίδι ήταν πολύ εύκολο και κέρδιζα κάθε φορά.